Az ASICS GEL-Kayano 26 egy innovatív és kiemelkedő kiadása az ASICS GEL-Kayano-nak huszonnégy órája, amely 2017 májusában online bemutatja az oktatást. A következő Magic-jubileumi kiadás, melyet 2018 májusában jelent meg, elég sok-sok az innovatív előnyök biztosan érdemesek megünnepelni. Lehet, hogy az ASICS zászlóshajó-készletének hűségesei az innovatív hozzáadott előnyökhöz vezetnek, amiket az ilyen legmelegebb kijelentésekben kaphatnak.
Nagyon nehéz lenne hódítani a gondolkodókat, bár a GEL-Kayano 26 egy fokozottabb ütéscsökkentő eljárást hordoz magában, mint a személy, akinek a jól ismert plusz leereszkedése motivált a fokozatosan. Ebben a pillanatban a FlyteFoam Explode plus FlyteFoam Lyte kiadása: nem egy, hanem két, teljesen új, rendkívül könnyű, különböző típusú sokkcsökkentő, az Asics Gel-Quantum 90 cipő kölcsönhatás, ami fokozott élettartamot eredményez az ultra rugós lábfejre.
Határozottan úgy véli, hogy a kevésbé kemény és plusz leszállások extra lesz, és a térdét megbocsátja, és a hát alsó részén, valamint a halloween csontokban valószínûleg ellentétes lehet. A következő módosított kétrétegű középtalp törekszik arra, hogy minden új, magasabb színvonalú biztosítékot és pihenést, és kétségtelenül ezáltal ne legyen elégedve.
A félelem soha; ha folyamatosan, egészséges és kiegyensúlyozott adagokat várhat el a jól ismert ASICS GELATINIZED know-how-járól a hátsó saroknál és a Kayano 26 első lábánál. Ha soha nem kapja meg az ASICS titkos GELATINIZED sokkcsökkentő információját Először is, sajnálom-te végül tényleg kimaradt. Mindazonáltal egyszerűen csak klinikailag szándékozik az erőcsökkentés maximalizálására az Asics futócipőjével, hogy a lehető legszélesebb körű pihenést érjünk el, és stratégiailag a csúcsműveletekhez.
A sarok-sztrájkolók olyanok lesznek, mint egy hátsó lábú GELATINIZÁLT helyzet, amely lágyítja a leszállásokat és simítja a változásokat. Mindegyik robusztus push-off-ot kutatva, a GELATINIZÁTÁS az elülső láb mentén megnöveli az erő csökkentését a küldési tevékenység időtartama alatt. Értelmezés? Az Ön különálló mérnöki munkája egyszerű, kényelmes változtatásokat tesz lehetővé a saroktól a lábujjakig.
Érdekes pont: a futó 12 hüvelykes három-öt Caterpillar Quark Gang cipők pillanatig befolyásolja az elhízást. Ouch. Ez minden bizonnyal az, ahol a GELATINIZED be tud lépni a zapba, de nem csak arra kényszerít, hogy kényelmesen érzi magát túrák, valamint a fájdalom megkerülése, valamint a testünktől eléggé aggódó munka.
Ami pontosan teljesen más, az innovatív az Asics Gel-Kayano 24 cipőben GEL-Kayano 26? Kifejezetten a felújított, kétrétegű jacquard-nylon felsőrésszel fejezze ki, hogy minden készletet a saját támogatójához csatlakoztassa. Ez csak egy rendkívül kényelmes és rugalmas anyag, melynek célja, hogy egy személy 12 hüvelykes fontos tömegét mutassa be.