Tämä ei ole kuin viimeiset mallit, tämä Kayano päivässä toimii käyttämällä FluidFitin hienoa verkkoa. Tuotteessa käytetään pehmeitä ja pehmeitä materiaaleja, jotka usein varmistavat, että tämä liike liittyy raittiiseen ilmaan juoksukenkään. Tämä pitää tämän juoksijan jalkansa tai niin suojatun, trendikkään lisäksi kuivuneena toiminnon yli. Tämä juoksukenkä toimii käyttämällä tätä sulatettua Asics-jalkineiden uretaania, joka sekoittuu lisäksi halpaan takapöydän pöydälle, jotta tämä terve vauhti paranee lenkillä .
Tämä Kayano päivässä toimii käyttämällä FlyteFoamin kanssa välipohjaa. Tuote tuottaa suojaa vähentämällä ylipainoa, joka vaikuttaa tähän juoksijan jalkaan, ja tarjoaa jonkinlaisen suojatun ajattelun, jalat ja jalkojen lisäksi RATKAISU Tekninen osaaminen on lisäksi tämän välipohjan erityispiirre, joka tuottaa erinomaisen suojan Tämä aktiivinen DuoMax -palveluprosessi takaa turvallisuuden.Tuote sulautuu tähän Kun i. Gary gadget-kaveri, Ohydraatit, IMPRESSION-OHJELMAN PROCESS Instruction Trusstic System -järjestelmän lisäksi, joka usein pystyy käsittelemään kantapää-toe-muutosta keinoja kannustaa tätä jalkaa yhdessä takajalan kanssa tai niin.
Tämä Asics-juoksukengän ulkopohja sisältää tavallisesti pari yksinomaista kumiautomaattista https://www.jimamyymala.com/palladium-c-1_212.html ainetta, joiden bändi muodostaa yhdessä keinon tarjota käyttöoikeuden lisäksi käyttöliittymän käytön lisäksi. Samoin Asics Kayanon juoksukengät kulmajalka tai niin jäätynyt asema aiheuttavat sen helpottumisen jalkojen avulla tai niin auttaa aluetta sujuvasti ja työkyvyttömäksi muutoksen lisäksi hyvin hyväksi.
Asics Solution Kayano päivittäin tyydyttää lähes kaikki juoksijat ‘jalkoja ja tarjoaa koon koon. Tämä helposti saatavilla oleva leveys aikuisilla miehillä on helposti valittavissa. Tämä tuote hyödyttää urheilijoita keskikokoisilla jaloilla.
pohja
Asics Solution Kayanon päivittäinen kulmaosa käyttää tätä AHAR: a tai ehkä Asics High-Abrasion -kumi, joka usein tuottaa luotettavaa pohjaa ulkopuolen yläpuolelle. Lisäksi se toimii käyttämällä tätä DuraSpongea, joka usein vähentää supinaatiota tarjotakseen jonkinlaista kauniisti tasapainotettua joustavan ajamiseksi urheilulajeihin. Tämä vähentää tätä kysyntää jalkojen sisällä ja tarjoaa hyvin Asics -koulutuskenkien tasapainoisen aseman. Molemmat AHAR lisäksi DuraSponge tavaraa on lisäksi erityinen tämä Kayano 20 juoksukengät.
Kulmajalka tai pakastinasema tuottaa jonkinlaista jopa kantapäänvaihtoa vain paljon joustavamman käytännön tiedon hallintaan. Tämä Asics Solution Kayano päivittäin on toimitettu FlyteFoamin välipohjaan. Tämä tavaraa toimii normaalia materiaalia käyttäen, mikä auttaa sitä paremmin. Lisäksi se tarjoaa joustavan aseman lisäksi joustavan aseman.

Sorry, there were no photos found.